Enhedslisten lokale folketingskandidat er klar til kamp

Mathias Christiansen er Enhedslistens lokale folketingskandidat og vanen tro er han helt klar i mælet, når han skal pege på, hvilke områder det er, som han brænder for at forbedre:

“Vi er simpelthen nødt til at gøre meget mere for børnene. Vi skal have knækket den stigende børnefattigdom. Vi skal sikre ordentlige forhold på vore daginstitutioner og folkeskolen. Vores klima og miljø skal i højsædet og vi skal skabe muligheder for god integration.”

Mathias Christiansen er 39 år og bor på Engkær i Haderslevs med sin samlever Natalie og deres to børn. Han er født, opvokset og bosiddende i Haderslev. Han er uddannet lærer og arbejder til dagligt med udsatte børn og unge. Herudover er Mathias engageret i Venligboerne, skolebestyrelsen på Sdr. Otting, aktiv i Sydbyen, AMR og meget mere.

For Enhedslisten Haderslev er det vigtigt at stille med kandidat, der har et stærkt lokalt socialt engagement. “For os er det vigtigt, at vi stiller med en kandidat, som har et indgående kendskab til de særegne problemer, som vi oplever at stå med her i vores del af landet. Lige så vigtigt er det, at vores kandidat har den gennemslagskraft og arbejdsomhed, som det nu engang kræver at få skabt en grønnere og mere social ansvarlig udvikling på Christiansborg. Derfor har vi heller ikke i tvivl om, at Mathias er den helt rigtige kandidat for os.” uddyber Svend Brandt, byråds- og bestyrelsesmedlem for Enhedslisten Haderslev.

De senest ugers meningsmålinger viser, at Enhedslisten har fine chancer for at få to mandater ind i folketinget fra Sydjyllands Storkreds. Derfor er der her en god mulighed for at få stemt en lokal kandidat ind og det der har et stærkt lokalt socialt engagement. Herunder fremgår at par af Mathias mærkesager i punktform:

  • Vi skal have knækket den stigende kurve i forhold til børn der lever i fattigdom i Danmark. Vi skal slet ikke have fattige børn i Danmark! 
  • Vi skal sikre ordentlige forhold på vore daginstitutioner og folkeskolen. At give ordentlige forhold til vores børn er en investering i fremtiden. 
  • Vores klima og miljø skal i højsædet, det er nødvendigt at vi får klimabalancen med i alle fremtidens investeringer. 
  • Vi skal skabe muligheder for god integration. Vi skal skabe forhold der giver vore nye medborgere bedst muligt grundlag for at blive ligeværdige medborgere i det danske samfund.