Fagudvalgsformand sviner medarbejdere!

Formand for Udvalget for Plan og Miljø (UPM) Benny Bonde har atter været på krigsstien. Desværre er det ikke kun gæssene i Damparken, han forsøger at skræmme væk. I forbindelse med et mislykket forsøg på at forhindre gæslingernes adgang til Damparken, efter en model Bonde selv har udtænkt, bliver han spurgt om: ”Hvorfor er planen så ikke gennemført?” Et ok spørgsmål fra JydskeVestkysten, der er citeret d. 12.6.21. ”- Det er fordi, den er saboteret af ubrugelige medarbejdere i forvaltningen, som ikke har gjort det vi har besluttet. Men nu træder vi vande, indtil der kommer udskiftning, og så må vi se, hvad vi kan gøre. Sådan er det, lyder det markante svar fra Benny Bonde.”
Han påstår at der er ubrugelige medarbejdere, og at det løses, når direktøren i næste uge går på pension. Direktøren har sagt diplomatisk fra. Borgmesteren er tavs. Ja, så må borgmesteren jo bakke op, eller?
Jeg har forespurgt i økonomiudvalget, der er personaleudvalg. For netop økonomiudvalget har tidligere ”glimret” ved at politianmelde et byrådsmedlem, for ikke at tale ordentligt til medarbejdere. Hverken borgmesteren eller økonomiudvalget ønsker at sige fra, så hvem skal så forsvare medarbejderne overfor formanden for UPM? I denne sag hvor det er en formand for et fagudvalg der sviner medarbejdere og en direktør, og ingen reaktion fra borgmesteren.
(Og nej, jeg mener selvfølgelig ikke Bonde skal politianmeldes, blot lære at opføre sig ordentligt).
Jeg lægger klart afstand til den facon!
Svend Brandt,
Byrådsmedlem og medlem af UPM for Enhedslisten