Frank Dam dit læserbrev er ubegavet formuleret og præget af uvidenhed

Af Mogens Rerup

Det er ikke første gang, at jeg offentligt undrer mig over i betydelig grad, at de ansatte HK’ere på Jobcentret har udpeget (hvis han var eneste kandidat ) eller valgt en dengang aktiv folketingskandidat fra DF til deres tillidsrepræsentant. Første gang jeg gjorde det, fik jeg et harmdirrende brev fra arb.markedschefen, men orienterede hende om enkeltindividets udstrakte basale rettigheder i et demokrati. Jeg skal også henvise dig til ytringsfriheden i grundloven.

Der er utroligt, at en kommunalt ansat er så uvidende på basale områder, at han vil begrænse min mulighed for at udtrykke skuffelse over, at kommunalt ansatte er sunket så dybt, at man kan vælge en DF’er til tillidsrepræsentant. Hvad er din uddannelsesmæssige og faglige baggrund for at bestride et job som virksomhedskonsulent?

Vil du give eksempler på, at jeg som sædvanlig ikke er opdateret på virkeligheden – du var folketingskandidat i Kolding, da du blev valgt. Jeg har flere gange forsøgt at kontakte de valgte personalerepræsentanter på Jobc., men de ville (dengang) hellere tale om folk end med dem), selv om de er ansat til at servicere borgerne, der betaler deres løn.

Du aner ikke, hvad det vil sige, at være valgt af borgerne til et politisk hverv, men du blev jo heller ikke selv valgt, så måske derfor.

Da jeg var tillidsrepræsentant i Vojens for 140 HK’ere i 4 år havde vi en flabet stående vits: ”Kommunalt ansatte der stemmer på Fremskridspartiet burde have krav på gratis psykologhjælp”.

Dit skriv dokumenterer dog om ikke andet, at kommunalt ansatte i højeste grad har mulighed for at tage til genmæle, når de føler sig angrebet – så skidt med at indholdet er præget af mangel på uddannelse og viden.

Mogens Rerup

byr.medl./partsrepr

Rosenvænget 11, 6100