Helene Hellesøe Appel

“Jᴇɢ ʙʟɪᴠᴇʀ ɢᴀʟ, ɴᴀ̊ʀ ᴊᴇɢ sᴇʀ ᴍᴇɴɴᴇsᴋᴇɢʀᴜᴘᴘᴇʀ ʙʟɪᴠᴇ ᴅɪsᴋʀɪᴍɪɴᴇʀᴇᴛ”

I dag skal I møde vores spidskandidat ved det kommende kommunalvalg, Helene.

𝐇𝐯𝐚𝐝 𝐤𝐚𝐧 𝐝𝐮 𝐠𝐨𝐝𝐭 𝐥𝐢𝐝𝐞 𝐯𝐞𝐝 𝐚𝐭 𝐯æ𝐫𝐞 𝐚𝐤𝐭𝐢𝐯 𝐢 𝐄𝐧𝐡𝐞𝐝𝐬𝐥𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧?
Jeg kan rigtig godt lide, at vi er et kollektiv i Haderslev. Vi støtter hinanden og bakker hinanden op i de sager, vi arbejder med hver især. Vi er meget forskellige mennesker og arbejder derfor også ret bredt, hvilket er en stor fordel.

𝐇𝐯𝐢𝐥𝐤𝐞𝐧 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐬𝐤 𝐬𝐚𝐠 𝐤𝐚𝐧 𝐟𝐚̊ 𝐝𝐢𝐠 𝐨𝐩 𝐢 𝐝𝐞𝐭 𝐫ø𝐝𝐞 𝐟𝐞𝐥𝐭?
Listen er lang!
Jeg bliver gal, når jeg ser menneskegrupper blive diskrimineret, hvad enten det er mennesker af anden etnisk oprindelse, homoseksuelle eller handicappede. Retorikken i medierne er slem og her bærer politikerne et kæmpe stort ansvar. Jeg bliver også gal, når politikere insisterer på, at der er ligestilling i Danmark og lukker øjnene for, at sexisme stadig er et meget stort problem i vores samfund og så selvfølgelig når naturen taber til kapitalismen.

𝐇𝐯𝐚𝐝 𝐥𝐚𝐯𝐞𝐫 𝐝𝐮, 𝐧𝐚̊𝐫 𝐝𝐮 𝐢𝐤𝐤𝐞 𝐥𝐚𝐯𝐞𝐫 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐤?
Jeg er frivillig i Kunsthal 6100 og bruger meget tid i Haderslevs kulturliv. Derudover elsker jeg at opleve naturen på alle tidspunkter på året. Enten på gåben eller fra en kajak.

𝐅𝐮𝐥𝐝𝐞 𝐧𝐚𝐯𝐧: Helene Hellesøe Appel
𝐀𝐥𝐝𝐞𝐫: 34
𝐁𝐚𝐠𝐠𝐫𝐮𝐧𝐝: Kandidat i musikvidenskab fra Aarhus Universitet. Tidligere højskolelærer og mentor på Ungdomshøjskolen ved Ribe. Arbejder nu som musikskolelærer og kultur-koordinator.