Helene Hellesøe Appel

“Jᴇɢ ʙʟɪᴠᴇʀ ɢᴀʟ, ɴᴀ̊ʀ ᴊᴇɢ sᴇʀ ᴍᴇɴɴᴇsᴋᴇɢʀᴜᴘᴘᴇʀ ʙʟɪᴠᴇ ᴅɪsᴋʀɪᴍɪɴᴇʀᴇᴛ”

I dag skal I møde vores spidskandidat ved det kommende kommunalvalg, Helene.

???? ??? ?? ???? ???? ??? ?? ?æ?? ????? ? ?????????????
Jeg kan rigtig godt lide, at vi er et kollektiv i Haderslev. Vi støtter hinanden og bakker hinanden op i de sager, vi arbejder med hver især. Vi er meget forskellige mennesker og arbejder derfor også ret bredt, hvilket er en stor fordel.

??????? ???????? ??? ??? ??̊ ??? ?? ? ??? ?ø?? ?????
Listen er lang!
Jeg bliver gal, når jeg ser menneskegrupper blive diskrimineret, hvad enten det er mennesker af anden etnisk oprindelse, homoseksuelle eller handicappede. Retorikken i medierne er slem og her bærer politikerne et kæmpe stort ansvar. Jeg bliver også gal, når politikere insisterer på, at der er ligestilling i Danmark og lukker øjnene for, at sexisme stadig er et meget stort problem i vores samfund og så selvfølgelig når naturen taber til kapitalismen.

???? ????? ??, ??̊? ?? ???? ????? ????????
Jeg er frivillig i Kunsthal 6100 og bruger meget tid i Haderslevs kulturliv. Derudover elsker jeg at opleve naturen på alle tidspunkter på året. Enten på gåben eller fra en kajak.

????? ????: Helene Hellesøe Appel
?????: 34
????????: Kandidat i musikvidenskab fra Aarhus Universitet. Tidligere højskolelærer og mentor på Ungdomshøjskolen ved Ribe. Arbejder nu som musikskolelærer og kultur-koordinator.