Jon Krongaard – Vi svarer dig hjertens gerne

Af Rune Robert Friis – Medlem af Enhedslisten Haderslev

Hej Jon, tusind tak for dit spørgsmål. Egentlig gav vi dig svaret allerede i februar, her i avisen, men du har jo været travlt optaget af hemmelighedskræmmeri, så jeg skal hjertens gerne gentage.

I Enhedslisten er vi tilhængere at holde fokus på sagen. Vi er ikke tilhængere af at hænge medarbejdere ud. Læs gerne vores uddybning heraf i JydskeVestkysten den 28. februar.

Når det er sagt, så er Enhedslisten jo et flersidigt parti med mange stemmer. Det ser jeg personligt som sundt og naturligt. Vi er ikke et topstyret parti, men et demokratisk parti hvor ytringsfriheden selvfølgelig også gælder for vores medlemmer.

Personligt afholder jeg mig fra at betegne andre mennesker som ondskabsfulde og modbydelige, ligesom jeg også afholder mig fra at kalde folk for ynkelige og patetiske, sådan som du har gjort det om Mogens her i avisen.

Jeg er meget enig med dig i, at det er vigtig at værne om medarbejderes arbejdsmiljø. Derfor ærgrer det mig også, at Dansk Folkeparti fortsat ikke vil samarbejde med Enhedslisten om, at sikre flere reelle ressourcer til medarbejderne, således at vi sikrer at alle borgere kan få den tid og de kompetencer de har brug for.

PS – Jeg noterer mig, at Dansk Folkeparti endnu ikke har ville svare på, hvorfor I finder det rimeligt, at mørklægge en politianmeldelse, som er foretaget på et offentligt mandat, som i er blevet betroet på vegne af kommunens borgere?