Økologisk mad og musik i Slotsgade 25

Aftenen starter med Marokkansk buffet såvel kød som vegetarisk,der tilvirkes af den økologiske sylteklub Sur/sød 2000Ca. kl. 20.30 går Arne Wügler på scenen med band.

Bandet består af: Arne Würgler, Sine Bach Rüttel og Nils Tuxen
Med cubanerne: Yasser Morejon PINO (bas) og Yohan Ramon (Perc)

Danmarks Røde Wilfred, Arne Würgler, en sand legende fra dengang, hvor drømmen og længslen om en bedre og sjovere verden hørte tiden til. Manden, der har spillet allerflest gange foran Christiansborg slot. Sangeren, hvis musik blev bandlyst af DR i halvfjerdserne. Hør Røde Wilfreds far. Nu on tour med band – for forandring og ikke mindst et Danmark, vi kan være bekendt!

Arne Würgler – Blev i 70´erne en af de samlende frontfigurer, ikke mindst i sit guldbryllupslange samarbejde med Benny Holst. Kendt som bassist i Burnin’ Red Ivanhoe, Pan og Blast Furnace og op gennem 70’erne som musikalsk drivkraft i en lang række af periodens store begivenheder. Der er vel nærmest ikke den musikgenre Arne Würgler ikke har prøvet kræfter med. Den 75-åriges Würglers musikalske rejse strækker sig fra protestsange til rock, fra hverdagsviser til Nashville-blues, fra folk til kabaret og film- og teatermusik og fra jazz til Dansk Melodi Grand Prix.

Banjodronningen Sine Bach Rüttelhar – trods sin unge alder markeret sig stærkt som en af landets allerbedste banjospillere. Med sine to soloplader hører hun allerede nu til i inderkredsen af dansk roots musik.

Nils TUXEN – og Endelig et meget spændende og sjældent genhør med en af dansk musik helt store veteraner, Nils Tuxen, som mange vil huske fra Savage Rose i halvfjerdserne. I dag fastboende i Tyskland med fornem international karriere med bl.a. Depeche Mode, Hannes Wader, Konstantin Wecker og Roger Whittager.

Billetter til spisning og/eller koncert bestilles på mail, kontakt@sg25.dk efter først til mølle.

(max 100 til spisning og max 125 til koncert) Pris spisning 75 kr. inklusiv kaffe/the. koncert 100 kr.

Tilmelding senest d.9/4 kl. 12.00