Pernille Knudsen

“Jᴇɢ ᴍᴇɴᴇʀ ɢᴇɴᴇʀᴇʟᴛ, ᴀᴛ ᴠɪ sᴋᴀʟ ʜᴀᴠᴇ ᴇᴛ sᴀᴍꜰᴜɴᴅ, ʜᴠᴏʀ ᴍᴀɴ ᴛᴀɢᴇʀ ʜᴇʟᴇ ᴍᴇɴɴᴇsᴋᴇᴛ ɪɴᴅ ᴏɢ ᴛᴀɢᴇʀ ᴜᴅɢᴀɴɢsᴘᴜɴᴋᴛ ɪ ᴅᴇʀᴇs sɪᴛᴜᴀᴛɪᴏɴ ɪ sᴛᴇᴅᴇᴛ ꜰᴏʀ ᴀᴛ ᴘʀᴇssᴇ ᴅᴇᴍ ɪɴᴅ ɪ ᴇɴ ʙᴏᴋs, ᴅᴇʀ ʟɪɢᴇ ᴘᴀssᴇʀ.”✊

???? ??? ?? ???? ???? ??? ?? ?æ?? ????? ? ?????????????
Jeg kan godt lide det engagement, som jeg møder hos de andre, som er aktive i Enhedslisten. Alle de mennesker, som jeg møder igennem det politiske, brænder for det, de laver, og det smitter. Det indbyder både til gode politiske snakke, men også til at man lærer hinanden at kende på mange niveauer. Personligt har jeg mødt nogle af mine bedste venner gennem det politiske arbejde. Og det styrker ofte det arbejde, som vi laver, at vi kender hinanden rigtigt godt uden for politik.

??????? ???????? ??? ??? ??̊ ??? ?? ? ??? ?ø?? ?????
Der er virkeligt mange ting politisk, der kan få mig op i det røde felt. Ligestilling, integrationspolitik, holdninger til flygtninge, beskæftigelsespolitik… det er sjældent, at jeg ser nyheder uden at blive sur over noget, der bliver dækket. Overordnet, så er det nok mantraet om, at enhver er sin egen lykkes smed, og at man bare skal tage sig sammen og få et arbejde eller gøre noget ved sin situation. I langt største delen af tilfældene er det ikke så simpelt! Og det kan gøre mig virkeligt sur, når der ikke sættes fokus på hele billedet, men kun en enkelt del af en persons livssituation. Jeg mener generelt, at vi skal have et samfund, hvor man tager hele mennesket ind og tager udgangspunkt i deres situation i stedet for at presse dem ind i en boks, der lige passer. Ingen af os passer ind i en boks, og vi har alle forskellige behov, og derfor er vi også nødt til at møde de forskellige behov.

???? ????? ??, ??̊? ?? ???? ????? ????????
Nu fylder Enhedslisten ret meget af min daglig dag, fordi jeg både arbejder i partiet og er aktiv i det, men når jeg ikke laver politik, så bruger jeg tid på at læse om alt andet end politik. Og så nyder jeg at gå ture i Haderslev både i Damparken, Vesterskoven, langs havnen og alle mulige andre steder. Vi har virkeligt mange gode steder i Haderslev. Når der ikke er corona, bruger jeg som regel en time eller to i fitness 4-7 gange i ugen.

????? ????: Pernille Knudsen
?????: 29
????????: Uddannet kultursociolog, arbejder som kulturkonsulent, Aabenraa Kommune