Sebastian Grobba

“… ᴅᴇᴛ ᴀꜰɢøʀᴇɴᴅᴇ ꜰᴏʀ ᴠᴏʀᴇs ʙøʀɴs ꜰʀᴇᴍᴛɪᴅ, ᴀᴛ sᴋᴏʟᴇʀɴᴇ ꜰᴀ̊ʀ ᴅᴇ ᴍɪᴅʟᴇʀ, ᴅᴇʀ sᴋᴀʟ ᴛɪʟ, ꜰᴏʀ ᴀᴛ ɢɪᴠᴇ ᴅᴇᴍ ᴇɴ ɢᴏᴅ ᴏɢ ᴛɪᴅssᴠᴀʀᴇɴᴅᴇ ᴜɴᴅᴇʀᴠɪsɴɪɴɢ.”✊

I dag skal I møde Sebastian, som er aktiv i Enhedslisten Haderslev.?

???? ??? ?? ???? ???? ??? ?? ?æ?? ????? ? ?????????????
Det, jeg synes bedst om ved Enhedslisten er mine utrolig flinke og engagerede partifæller, der tog imod mig med åbne arme. Jeg kan godt lide at der er plads til alle, at der er højt til loftet, men at folk samtidig har fødderne solidt plantet på jorden, hvilket blandt andet kommer til udtryk, når vores spidskandidat til KV tager ud til en mark ved Sønderballe for at plante vilde blomster og bidrage til områdets biodiversitet.
Derudover sætter jeg stor pris på, at Enhedslisten er et parti, der står ved sine holdninger og godt kan sige ’nej’. Evnen til, at kunne samarbejde og prøve at finde en konsensus på tværs af partigrænser er utrolig vigtigt i et demokrati, men man skal også være klar til, at sige ’nej’, hvis noget strider mod ens holdninger – det gælder både på Christiansborg og i lokalpolitikken, hvor Enhedslisten f.eks. nægtede at være med i et budgetforlig, der var utilstrækkelig for, at forbedre det elendige vand- og havmiljø i vores del af Lillebælt.

??????? ???????? ??? ??? ??̊ ??? ?? ? ??? ?ø?? ?????
Min politiske kæphest er nok uddannelsespolitikken. Efter flere år med nedskæringer og ”normalisering” af lærernes arbejdstid (som i realiteten ofte betyder, at de skal undervise flere hold og har mindre tid til det enkelte barn!), er det afgørende for vores børns fremtid, at skolerne får de midler, der skal til, for at give dem en god og tidssvarende undervisning. Det skal være børnene og de unge, der står i centrum, og ikke flere effektiviseringer!
Noget, der ellers kan få mig op i det røde felt, er greenwashing og udmeldinger om uambitiøse klimamål uden, at komme med konkrete løsninger, for det går stadig den forkerte vej med klimaet og biodiversiteten og der skal handles hurtigt, hvis vores børnebørn skal få et fornuftigt liv! En anden ting er regeringens udlændingepolitik, der kun fokuserer på, hvor folk kommer fra, i stedet for hvem de er og hvad de kan.

???? ????? ??, ??̊? ?? ???? ????? ????????
Jeg kan godt lide at løbe og være ude i naturen og være sammen med familien, men elsker også at slappe af på sofaen med en god bog eller film, eller en spændende fodboldkamp.

????? ????: Sebastian Grobba
?????: 40
????????: Lærer