Debatmøde om Damparken

Enhedslisten Haderslev inviterer til debatmøde om Damparken 24. februar 2021, kl. 19.00 på Zoom.
Damparken er et åndehul i Haderslev. Det er et sted, hvor vi alle kan søge roen i det grønne område. Et sted, hvor vi er mange, der går tur. Et sted, hvor vi ser børn lege på legepladserne og på bakken nu i sneen. En Dampark, som netop er kommet i fint selskab som en af “Danmarks betydningsfulde haver”. Den kommende helhedsplan for området kan ændre noget af det.
Derfor inviterer Enhedslisten Haderslev til et online debatmøde om Damparken i fremtiden. Vi vil gerne høre, hvad du ønsker for Damparken i fremtiden. Vi vil fortælle om vores visioner for Damparken – og byrådsmedlem Svend Brandt vil forklare, hvorfor han stemte for en helhedsplan, der indeholder overvejelser om en restaurant i Damparken, selvom vi i Enhedslisten er imod byggeri i Damparken.
Enhedslisten Haderslev vil gerne høre om borgernes brug af og ønsker for Damparken, – for borgerne bliver der ikke lyttet til i helhedsplanen.
Damparken fungerer som en fælles have for rigtigt mange borgere i Haderslev. Det er et sted, hvor vi hver sommer ser mange mennesker sidde på bænkene og på tæpper i græsset og hygge sig. Vi ser børn lege, og folk der dyrker motion på forskellige måder året rundt. Og det skal der fortsat være plads til uanset hvad helhedsplanens resultat bliver.
Alt det ønsker vi at sætte fokus på ved vores åbne debatmøde 24. februar 2021, kl. 19.00.
Har du lyst til at deltage i mødet, kan du finde link til debatmødet på https://haderslev.enhedslisten.dk/ og på Enhedslisten Haderslevs begivenhed på Facebook.
Alle, uanset holdning til emnet er velkomne!
Link til mødet:
Enhedslistens Haderslev inviterer dig til at deltage i Zoom møde.

Emne: Ø Haderslev – Møde om Dampark
Tidspunkt: Feb 24, 2021 19:00 Copenhagen

Deltag i Zoom møde
https://enhedslisten.zoom.us/j/96194233653?pwd=aVh1N3FrNkRtTURFejVVdHhxWjFyUT09

Møde ID: 961 9423 3653
Adgangskode: 096553
 
Link til begivenheden på Facebook: